In geuren en kleuren ...

DEKSELS - PRAKTIJK VOOR LEVENSKUNSTEN -   www.riasmid.nl

 
 

Als je iets in geuren en kleuren verkondigt, dan... communiceer je vanuit je kernkracht, vanuit je bron, vanuit jezelf.


Deksels, mijn Praktijk voor Levenskunsten


  1. ...  in alle sessies, workshops, trainingen en de opleiding maak ik gebruik van de mogelijkheid dat ik de heerlijkste, meest zuivere geuren tot mijn beschikking heb. Ik werk met liefde uit de intense bron, de aarde. DoTERRA is de naam van de organisatie die met zuiverheid voor over de hele wereld de meest krachtige etherische olien produceert. Aan ons om er authentiek mee te werken voor de ondersteuning van elk mens, dier.

  2. Gratis Geurrijk Ont-Moeten
    Geurrijk en STOER Handwerk (dagworkshop met Hilde Spee - handlezen/ -massageolie)

  3. Leren werken met etherische olien (DoTERRA) - Symphony of the Cells

  4. In geuren en kleuren - in elk contact tref je kleurrijkheid. Ik werk graag met kleur en alles wat er bij komt kijken.

  5. Geur & Smaak (iets met n EETBOEK en koken in opdracht )

  6. Geuren & Kleuren gaat over trillingen en dat wat jij nodig hebt/ bent.  Kleurrijk.


GEUREN - Symphony of the Cells TM
Geuren spelen vanaf heel jong al een bijzondere rol in mijn leven. Mijn neus ruikt goed! Dit kwam op mooie momenten goed van pas. Iedereen herkent wel hoe fijn het is als je ergens binnenstapt en het ruikt er heerlijk naar bijvoorbeeld verse koffie, net gebakken appeltaart uit de oven of de geur van je lievelingseten. Zo kan een bepaalde geur je ook 'op de loop jagen', om onpasselijk van te worden. Voor de een is de hyacinth verrukkelijk en voor de andere bedwelmend intens, misselijkmakend. Zo kan geur dus voor iedereen een andere betekenis hebben. En óók een ondersteuning zijn. Krachtige etherische oliën steunen en kunnen stimuleren. Hier ligt ook je persoonlijke blinde vlek. De meest zuivere natuurlijke geuren werken heel direct in op 'de zin', de hersenen, het gemoed, je kernkracht en het onderbewuste. Het gevoel dat het oproept is een teken waarmee gewerkt kan worden.


Zonder te zoeken kwam 'geur' binnen een jaar meermalen op mijn pad. Ik heb geluisterd: binnen Deksels mijn Praktijk voor Levenskunsten zet ik daar waar nodig geur in. Net als bij de vingers ga ik met je met de zuivere geuren direct naar 'de bron' de oorzaak van de klacht. De klacht is slechts het symptoom van de zich steeds herhalend emotie die 'niet wordt (in)gezien'. Hier heb ik gekozen voor de zeer intense etherische olien van DoTERRA.


GEURRIJK ONT-MOETEN
Ruiken, smeren, masseren, inhaleren, bij het koken, als preventie en als 'reddende engel'.Ik leg het je graag persoonlijk verder uit ... Samen met Hilde Spee, hebben we op dinsdagochtenden door het jaar heen gratis bijeenkomsten GEURRIJK ONT-MOETEN van 10:00-12:00 uur (aanwezig). Vanaf 9:30 uur is er koffie (ook thee)  We ont-moeten in een kleine groep. Wat is jouw verhaal, wat wil je delen of wil je ervaringen horen van gelijkgestemden, wat heb je nodig, waar kunnen we er voor elkaar ZIJN? Je kunt de pagina op Facebookpagina Geurrijk Ont-moeten volgen


GEURRIJK - STOER HANDWERK - DAGWORKSHOP
Voor iedereen die toe is aan tijd voor zichzelf. En die wil leren af en toe afstand te nemen van dagelijkse beslommeringen, in en rond eigen omgeving of werk. Tijd voor je (diepere) zelf. Op naar meer rust in hoofd en lijf.
Na deze dag weet je welke vingers van welke hand je (zelf) kunt masseren om (beter) voor jezelf te zorgen. Ook heb je geleerd welke geuren en zuiver etherische olien je hiervoor kunt inzetten. Na deze dag kun je je dierbaren ondersteunen. Wil je deze werkwijze in gaan zetten in je praktijk, dan is dit de start.ETHISCHE CODE

Ria Smid biedt veiligheid, bezit Integriteit, onpartijdigheid en respect.


CONTACT


Terug naar HOME

IN GEUREN EN KLEUREN ...


Welkom op de WITTE ZOLDER
Totale AANBOD

Dagworkshop ‘vingers’ 
De opleiding 
en GRATIS Ont-Moeten
witte_zolder.htmltotaal_aanbod.htmlvingerreflex.htmlopleidingen.htmlgeurrijk_ont-moeten.htmlshapeimage_9_link_0shapeimage_9_link_1shapeimage_9_link_2shapeimage_9_link_3shapeimage_9_link_4